Το e-shop με 35.000 προϊόντα   http://www.konstas-market.gr

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

Σε ορισμένα είδη όπως π.χ. καλύμματα και πατάκια πού δεν μπορούν να καθοριστούν επακριβώς τα ειδικά χαρακτηριστικά τους όπως χρωματισμός, πάχος και πλέξη, εάν έχει ο πελάτης οποιοδήποτε ενδοιασμό, όπως τον αναφέρει στον πωλητή πριν τα παραγγείλει.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα konstas market που μέσω της πλατφόρμας car.gr εμφανίζεται στο διαδίκτυο, ανήκει στον Κώνστα Λουκά που διατηρεί κατάστημα στη Θήβα στην οδό Αλεξάνδρου Μερεντίτη 10, με ΑΦΜ 045628600 και ΔOY Θηβών και τηλέφωνα επικοινωνίας 2262026949 και 6972700939.

Οποιοσδήποτε μπαίνει και κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος konstas market θεωρείται ότι αποδέχεται και συναινεί ανεπιφύλακτα με τους παρακάτω όρους άνευ εξαιρέσεων.

Η επιχείρηση παρέχει ακριβείς πληροφορίες για την ταυτότητα και την έδρα αυτής, αλλά δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν λάθη εκ παραδρομής που καλή τη πίστη έχει καταχωρήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Επιπλέον, δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών ή πληροφοριών. Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση konstas market δεν φέρει ευθύνη αστική ή ποινική για οποιαδήποτε ζημιά,αποθετική,θετική,ειδική όπου σωρευτικά ή διαζευκτικά,όχι περιοριστικά αλλά ενδεικτικά προξένησε διαφυγόντα κέρδη,απώλεια δεδομένων,χρηματική ικανοποίηση, όπου υπέστη ο επισκεπτόμενος το ηλεκτρονικό κατάστημα konstas market ή τρίτος,από αιτία που σχετίζεται με την λειτουργία,αδυναμία πληροφοριών,παροχής υπηρεσιών,προϊόντων ή  και μη χρήση των προηγηθέντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων ο αγοραστής επιβαρύνεται εξ ολοκλήρου το κόστος μέχρι το κατάστημα του πωλητή. Εξαιρείται η περίπτωση που το προϊόν είναι άλλο από αυτό που παραγγέλθηκε ή είναι ελαττωματικό η λάθος ποσότητα οπότε το κατάστημα επιβαρύνεται το κόστος επιστροφής . Σε περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει κατεστραμμένη συσκευασία οφείλει να μη παραλαβή το προϊόν ή να ζητήσει επιστροφή, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση konstas market. Το προϊόν πρέπει  να επιστρέφεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον αγοραστή και στον χρόνο που συνεννοήθηκαν μεταξύ τους. Επιπλέον θα συνοδεύεται και με όλα τα παραστατικά που έχουν κοπεί κατά την πώληση. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα ελεγχθούν για την ακεραιότητά τους και για την προ πωλήσεως κατάστασή τους. Μόνο και μόνο τότε θα υπάρξει η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ολική ή μερική ζημιά του προϊόντος η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει μονομερώς και χωρίς την άδεια τρίτου σε μερικό ή ολικό συμψηφισμό της απαίτησης έναντι του πελάτη.

Σε ορισμένα είδη όπως π.χ. καλύμματα και πατάκια πού δεν μπορούν να καθοριστούν επακριβώς τα ειδικά χαρακτηριστικά τους όπως χρωματισμός, πάχος και πλέξη, εάν έχει ο πελάτης οποιοδήποτε ενδοιασμό, όπως τον αναφέρει στον πωλητή πριν τα παραγγείλει γιατί κατασκευάζονται ειδικά για αυτόν και δεν μπορούν να επιστραφούν.

Close [x]
  • You haven't seen a classified yet.
  • You haven't done a search yet.
Close [x]

Here you can park classifieds by clicking on the Parking icon on the classifieds you are interested in.

They will remain here until the next time you visit.

You can compare them by choosing the compare button.

To change the order, click on the classified and drag it where you want.